ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان
سرخط خبرها

با کودک بدغذا و کم‌غذا این گونه رفتار کنید

  • کد خبر: ۲۲۶۲۹
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۵
با کودک بدغذا و کم‌غذا این گونه رفتار کنید
همۀ متخصصان اطفال بر سر این موضوع هم عقیده‌اند که بهترین راه حل، نشان دادن کمترین حد ممکن نگرانی والدین در برخورد با بدغذایی یا کم غذایی کودک است. با این حال، این کار آسان نیست. 6 توصیه داریم که می‌توانند به شما کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز، قبل از این که بگویید فرزندتان "بد غذا است" یا بدتر "مشکل تغذیه‌ای دارد"، تمام این موارد را بررسی کنید.

شرایط را در نظر بگیرید
دلایل منطقی متعددی وجود دارند که یک کودک به دفعات، از غذا خوردن امتناع کند:
*وعدۀ قبلی غذایش خیلی حجیم بوده است.
*در بین وعده‌های غذایی، چیز‌های زیادی می‌خورد.
* خسته یا مضطرب است، مثلاً شب‌ها.
*در حال گذار از یک دوره‌ای است که کمتر رشد می‌کند، بنابراین نیاز کمتری به خوردن دارد.

از تمام جایگزین‌ها استفاده کنید
نگرانی عمدۀ والدین این است که، چون فرزندشان از خوردن غذا یا خوردن برخی مواد غذایی خودداری می‌کند، تمام مواد مغذی را که بدنش نیاز دارد، دریافت نکند. این نگرانی کاملاً بی مورد است، کودک نمی‌گذارد که از گرسنگی بمیرد. اما برای اینکه شما خاطر جمع شوید، چند پیشنهاد داریم که می‌توانید در صورت لزوم آن‌ها را جایگزین غذای کودک‌تان کنید:
*سوپ، موادخام یا پوره‌ها به جای سبزیجات پخته
*کمپوت یا آب میوه‌ها به جای خود میوه
*ماست، پنیر یا دیگر لبنیات به جای شیر
*تخممرغ، لبنیات یا حبوبات به جای گوشت

کمی سرسخت باشید
اگر فرزندتان مثلاً از خوردن سبزیجات امتناع می‌کند، در تمام وعده‌های غذایی این مواد را برایش آماده کنید، اما بقیۀ غذا را تغییر دهید: برای مثال گراتین گل کلم و ماهی، یا به همراه گوشت یا سیب زمینی و... اغلب باید در بیش از ۱۰ مورد، یک مادۀ غذایی را به کودک بدهید، تا آن را قبول کند. اگر آن مادۀ غذایی را با خوراکی‌های دیگر همراه کنید، شانس خود را بالا برده‌اید.

جدا یا مخلوط کنید
گوش به زنگ فرزندتان باشید و سعی کنید او را بشناسید. بعضی بچه‌ها در برابر روش پوشش مقاومتی نشان نمی‌دهند، در این روش تکه‌های سبزیجات و غذا‌هایی را که دوست دارد را به چیز‌هایی که به طور عادی دوست ندارد، اضافه می‌کنید. اما بعضی دیگر می‌خواهند چند لقمه از سبزیجات بخورند، اما از خوردن چیز‌های دیگری که با آن مخلوط شده، امتناع می‌کنند. تا قبل از اینکه منوی غذای خانوادگی تان مختل شود، سعی کنید آن را به دست بگیرید و جلوی خراب شدنش را بگیرید.

نگذارید هله هوله‌خوری کند
بچه‌ها مثل همۀ بزرگتر‌ها نباید هرزه‌خوری کنند، اما نه به خاطر اینکه ممکن است مثل بزرگتر‌ها اضافه وزن پیدا کنند، به این علت که هرزه خوری ممکن است جلوی اشتهای کودک را بگیرد؛ بنابراین از دادن خوراکی در بین وعده‌های غذایی به کودک خودداری کنید، به خصوص برای تشویق کردن، آرام کردن یا دلداری دادنش.

با مهم‌ترین‌ها شروع کنید
فرزند شما یک سری الویت‌های غذایی دارد و دنبال خوراکی‌هایی می‌گردد که بیشتر ترجیح می‌دهد و این کاملاً طبیعی است. اما این وضعیت نباید تا آنجا پیش رود که کودک فقط از یک گروه غذایی، تغذیه کند؛ بنابراین سبزیجات (یا مواد غذایی دیگر را که کودک عموماً از خوردن آن خودداری می‌کند) را در اول وعدۀ غذایی به او بدهید. گرسنگی‌اش بقیۀ جریان را پیش می‌برد!
منبع: سلامت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->